Marika Formgrens blogg

Marika Formgrens blogg

Om bloggen

Bloggen kom till på begäran från läsare som tyckte att det var knepigt att hitta mina ledare. Syftet från början var alltså att länka till mina SNB-ledare, som publicerades på litet olika ställen från dag till dag.
Nu när jag inte är ledarskribent längre publiceras jag med glesare mellanrum, men ska försöka länka när det sker. Å andra sidan får jag förhoppningsvis mer tid till traditionella blogginlägg.

Ny tidning på nätet

LedarePosted by Marika Formgren 25 Nov, 2013 19:21:41
Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge, och just nu hinner jag tyvärr inte dra hela listan med ledare jag har skrivit sedan senast. Men en rolig nyhet är att ytterligare en av SNB:s kunder - Mariestadstidningen - nu finns på nätet. Liksom Nya Wermlands Tidningen kommer Mariestadstidningen att ha mycket material bakom betalvägg, men två av mina senaste ledare ligger fria att läsa:
Inte konservatismen som drar handlar om att Sverigedemokraterna blir allt större bland LO-medlemmarna, och vad detta kan bero på.
Jämställdhet i skilda världar handlar om de absurda klyftorna i jämställdhetsdebatten i det segregerade Sverige, där jämställdhet för vissa är kvotering och genuspedagogik, medan jämställdhet för andra är att slippa hedersförtryck och att ses som en sämre människa för att man är kvinna.